Статті
Товарів:  48019   Продавців:  419  
Статті
KIA Motors Co - правда про НАС
Автосалон ІБВ - центр14:28:30 12-02-2007
KIA Motors Co - є однією з найбільших і найдавніших автовиробників у світі. Перший склад, "Ki", в слові "Kia" означає - "вийти у весь світ". Другий склад "a", означає "Азія". Відповідно, слово "Kia" означає "вийти з Азії у весь світ". І ось уже майже 10 років "Kia" на ринку України. Компанія випускає щороку понад 1,1 млн автомобілів, які реалізуються через дистриб´юторську і дилерську мережу більше, ніж в 190 країнах світу.

Сьогодні модельний ряд цієї марки дозволяє вибрати кожному автомобіль, який найбільше підходить до його стилю життя та прибутку, адже KIA Motors Co пропонує всю лінійку моделей від А-класу до позашляховиків. А дилерська мережа, яка постійно розвивається, дає можливість придбати і надалі обслуговувати свій автомобіль в будь-якій області України. Вона охоплює Донецьку область, Одесу, Луганськ, Дніпропетровськ, Харків, Вінницю, Сімферополь, Запоріжжя, Тернопіль, звичайно, Київ і багато інших міст України.

Минулого року KIA Motors Co зайняла перше місце в світі завдяки оптимальному співвідношеню ціни і якості. Економічно вона є структурою, яка розвивається досить швидко. Абсолютно всі автомобілі проходять комплексну підготовку на власній СТО (обладнана сучасним устаткуванням) і забезпечується гарантійним обслуговуванням. Також кожному клієнту запропонують досконале післягарантійне обслуговування, страхування авто.

Враховуючи динаміку розвитку світового ринку в цілому, можна впевнено і сміливо стверджувати, що KIA Motors Co - повноправний, серйозний гравець автомобільного ринку, стратегія розвитку якого визначена слонгом "The Power to Surprise" ("Здатність дивувати")
Швидкий перехід до категорії

Ілюстрації
104.jpg